svensk

Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300 – Svart

Artnr: EI-T5300BBEGEU
EAN / GTIN: 8806090854453

399.00 kr

Slut i lager

Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300 – Svart

Beskrivning

Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300 – Svart

Samsung Galaxy SmartTag tracker är den bästa lösningen för att hitta förlorade föremål som är värdefulla för dig. Fäst den på dina nycklar, husdjur, plånbok eller andra väsentliga saker och spåra dem lätt. Smart taggen är Bluetooth-aktiverat och kopplas ihop med en smartphone eller surfplatta via Samsungs SmartThings-app. Klicka bara på ringknappen på din enhet och följ platstonen för att hitta det du har tappat bort. Detta fungerar också när taggen är offline eller utanför räckvidden; med Galaxy Find-nätverket kan du hitta en historik över taggens platser för att spåra den.

Samsung SmartThings

I ditt hem finns det säkert fler smarta produkter än du anar. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt att upptäcka dem och med Samsung SmartThings Hub kan du koppla ihop dina smarta produkter och börja lära ditt hem nya trick. SmartThings-appen fungerar med både Android och iOS2 och kan laddas ner gratis från App Store eller Google Play.

Egenskaper:

  • Funktioner: Smart Tagg för att spåra föremål
  • Färg: Svart
  • Märke: Samsung

* IoT-enheter måste registreras i SmartThings-appen för att den här funktionen ska fungera, och den är endast tillgänglig med Galaxy-enheter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Galaxy SmartTag EI-T5300 – Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *